Pui Umplut Florentin
Pui umplute Florentin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 223 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos de paste Alfredo cremos classico, spanac, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Scoici Umplute Florentin, Scoici Umplute Florentin, și Rulouri De Varză Umplute Florentine De Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Se toarnă 1/4 cană de sos de paste de roșii și busuioc într-un vas de copt pătrat de 8 inci pulverizat cu spray de gătit.
Așezați pieptul de pui, cu părțile superioare în jos, pe suprafața de lucru.
Combinați sosul de paste Alfredo, spanacul și firimiturile de pâine; se întinde pe pui. Începând de la un capăt scurt al fiecărui sân, înfășurați puiul; așezați, cu cusătura în jos, în vasul de copt pregătit.
Se toarnă sosul de paste de roșii și busuioc rămas peste pui; se acoperă cu brânză. Acoperă.
Coaceți 40 până la 45 min. sau până când puiul este gata (165F).