Pui Umplut Florentin

Pui Umplut Florentin
Pui umplute Florentin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 223 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos de paste Alfredo cremos classico, spanac, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Scoici Umplute Florentin, Scoici Umplute Florentin, și Rulouri De Varză Umplute Florentine De Curcan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Se toarnă 1/4 cană de sos de paste de roșii și busuioc într-un vas de copt pătrat de 8 inci pulverizat cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Sos De PasteSos De Paste
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Așezați pieptul de pui, cu părțile superioare în jos, pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
4
Combinați sosul de paste Alfredo, spanacul și firimiturile de pâine; se întinde pe pui. Începând de la un capăt scurt al fiecărui sân, înfășurați puiul; așezați, cu cusătura în jos, în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Ardei ArbolArdei Arbol
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Se toarnă sosul de paste de roșii și busuioc rămas peste pui; se acoperă cu brânză. Acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
6
Coaceți 40 până la 45 min. sau până când puiul este gata (165F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții5
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista