Pui umplut cu spanac și feta
Puiul umplut cu spanac și feta este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 159 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 284 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână nuci de pin, spanac, brânză feta și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Pui umplut cu spanac și Feta, Pui Umplut Cu Spanac-Feta, și Pui Umplut Cu Spanac-Feta.
Instrucțiuni
Slăbiți pielea de la pui.
Scurgeți spanacul într-o sită și apăsați cât mai multă apă posibil.
Se amestecă cu feta și puțin piper negru, apoi se umplu între carnea și pielea puiului, netezind pielea înapoi peste umplutură. Condimentează puiul peste tot cu puțină sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie cu capac.
Adăugați puiul, cu pielea în jos și prăjiți până când pielea se rumeneste. Întoarceți-l și gătiți pe cealaltă parte, apoi adăugați nucile de pin și prăjiți până se prăjesc ușor.
Adăugați 6 linguri de apă, apoi acoperiți timp de 15-20 de minute până când puiul este gătit.