Pui umplut cu spanac și Feta
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Puiul umplut cu spanac și Feta ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 233 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, brânză feta, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui umplut cu spanac și Feta, Pui umplut cu spanac și feta, și Pui Umplut Cu Spanac-Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare la foc mediu până când sclipesc.
Adăugați ceapa și saut până la moale, aproximativ 8 până la 10 minute.
Se adauga spanacul si saut-ul pana se ofilesc si apa se evapora, aproximativ 2 minute.
Se adaugă nucșoară și se condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Scoateți amestecul din tigaie și transferați într-un castron pentru a se răci. Ștergeți tigaia și puneți-o deoparte.
Tăiați fiecare piept de pui pe jumătate orizontal. Folosind un ciocan sau fundul unei tigaie, lăsați bucățile de pui la o grosime uniformă, de aproximativ 1/4 inch grosime. Condimentează peste tot cu sare și piper negru proaspăt măcinat.Se amestecă feta în amestecul de spanac răcit.
Așezați sânii de pui pe o tăietură, astfel încât cele mai înguste capete să vă înfrunte.
Așezați 1/4 din amestecul de spanac la jumătatea fiecărei bucăți de pui. Îndoiți fundul puiului în sus peste umplutură pentru a-l închide, apoi rulați într-un cilindru strâns. Folosiți scobitori sau sfoară de măcelar pentru a fixa rulourile. Repetați cu puiul rămas și umplutura.Întoarceți tigaia la foc mediu-mare și adăugați 1 lingură de ulei de măsline rămas. Odată ce uleiul strălucește, așezați pieptul de pui în tigaie și gătiți netulburat până se rumenesc, aproximativ 4 până la 6 minute. Întoarceți sânii și transferați tigaia în cuptor.
Coaceți până când umplutura este fierbinte și interiorul rulourilor de pui este alb, dar încă suculent, aproximativ 8 minute.Variații: se amestecă 1/4 cană de nuci de pin, coacăze sau o combinație atunci când se adaugă feta la amestecul de spanac.Împerecherea băuturilor: Markus Huber gr Arcullner Veltliner" Hugo", Austria. Un alb cu claritate, un indiciu de amărăciune, și unele tang este solicitat, iar acest gr Arkullner Veltliner se potrivește proiectul de lege, ecou spanac și feta în timp ce rezonează cu carnea de pui.