Pui umplut cu spanac și Feta

Pui umplut cu spanac și Feta
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Puiul umplut cu spanac și Feta ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 233 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, brânză feta, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui umplut cu spanac și Feta, Pui umplut cu spanac și feta, și Pui Umplut Cu Spanac-Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare la foc mediu până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ceapa și saut până la moale, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Se adauga spanacul si saut-ul pana se ofilesc si apa se evapora, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Se adaugă nucșoară și se condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Scoateți amestecul din tigaie și transferați într-un castron pentru a se răci. Ștergeți tigaia și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Tăiați fiecare piept de pui pe jumătate orizontal. Folosind un ciocan sau fundul unei tigaie, lăsați bucățile de pui la o grosime uniformă, de aproximativ 1/4 inch grosime. Condimentează peste tot cu sare și piper negru proaspăt măcinat.Se amestecă feta în amestecul de spanac răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Așezați sânii de pui pe o tăietură, astfel încât cele mai înguste capete să vă înfrunte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Așezați 1/4 din amestecul de spanac la jumătatea fiecărei bucăți de pui. Îndoiți fundul puiului în sus peste umplutură pentru a-l închide, apoi rulați într-un cilindru strâns. Folosiți scobitori sau sfoară de măcelar pentru a fixa rulourile. Repetați cu puiul rămas și umplutura.Întoarceți tigaia la foc mediu-mare și adăugați 1 lingură de ulei de măsline rămas. Odată ce uleiul strălucește, așezați pieptul de pui în tigaie și gătiți netulburat până se rumenesc, aproximativ 4 până la 6 minute. Întoarceți sânii și transferați tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Coaceți până când umplutura este fierbinte și interiorul rulourilor de pui este alb, dar încă suculent, aproximativ 8 minute.Variații: se amestecă 1/4 cană de nuci de pin, coacăze sau o combinație atunci când se adaugă feta la amestecul de spanac.Împerecherea băuturilor: Markus Huber gr Arcullner Veltliner" Hugo", Austria. Un alb cu claritate, un indiciu de amărăciune, și unele tang este solicitat, iar acest gr Arkullner Veltliner se potrivește proiectul de lege, ecou spanac și feta în timp ce rezonează cu carnea de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gruener VeltlinerGruener Veltliner
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Piersică Sau Nectarină Medie, Feliată1 Piersică Sau Nectarină Medie, Feliată
CoacăzeCoacăze
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista