Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Puiul umplut cu spanac și Feta ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 233 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, brânză feta, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui umplut cu spanac și Feta, Pui umplut cu spanac și feta, și Pui Umplut Cu Spanac-Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare la foc mediu până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa și saut până la moale, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Se adauga spanacul si saut-ul pana se ofilesc si apa se evapora, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Se adaugă nucșoară și se condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Scoateți amestecul din tigaie și transferați într-un castron pentru a se răci. Ștergeți tigaia și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
7
Tăiați fiecare piept de pui pe jumătate orizontal. Folosind un ciocan sau fundul unei tigaie, lăsați bucățile de pui la o grosime uniformă, de aproximativ 1/4 inch grosime. Condimentează peste tot cu sare și piper negru proaspăt măcinat.Se amestecă feta în amestecul de spanac răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Coji De Cannelloni
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Așezați sânii de pui pe o tăietură, astfel încât cele mai înguste capete să vă înfrunte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
9
Așezați 1/4 din amestecul de spanac la jumătatea fiecărei bucăți de pui. Îndoiți fundul puiului în sus peste umplutură pentru a-l închide, apoi rulați într-un cilindru strâns. Folosiți scobitori sau sfoară de măcelar pentru a fixa rulourile. Repetați cu puiul rămas și umplutura.Întoarceți tigaia la foc mediu-mare și adăugați 1 lingură de ulei de măsline rămas. Odată ce uleiul strălucește, așezați pieptul de pui în tigaie și gătiți netulburat până se rumenesc, aproximativ 4 până la 6 minute. Întoarceți sânii și transferați tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Gumă De Mestecat Mentă
Sfoară De Măcelar
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Coaceți până când umplutura este fierbinte și interiorul rulourilor de pui este alb, dar încă suculent, aproximativ 8 minute.Variații: se amestecă 1/4 cană de nuci de pin, coacăze sau o combinație atunci când se adaugă feta la amestecul de spanac.Împerecherea băuturilor: Markus Huber gr Arcullner Veltliner" Hugo", Austria. Un alb cu claritate, un indiciu de amărăciune, și unele tang este solicitat, iar acest gr Arkullner Veltliner se potrivește proiectul de lege, ecou spanac și feta în timp ce rezonează cu carnea de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gruener Veltliner
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri De Muștar Uscat,
Coacăze
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale