Pui umplut cu spanac și Feta

Pui umplut cu spanac și Feta
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Puiul umplut cu spanac și Feta ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 233 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, brânză feta, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui umplut cu spanac și Feta, Pui umplut cu spanac și feta, și Pui Umplut Cu Spanac-Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare la foc mediu până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa și saut până la moale, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Se adauga spanacul si saut-ul pana se ofilesc si apa se evapora, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Se adaugă nucșoară și se condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Scoateți amestecul din tigaie și transferați într-un castron pentru a se răci. Ștergeți tigaia și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Tăiați fiecare piept de pui pe jumătate orizontal. Folosind un ciocan sau fundul unei tigaie, lăsați bucățile de pui la o grosime uniformă, de aproximativ 1/4 inch grosime. Condimentează peste tot cu sare și piper negru proaspăt măcinat.Se amestecă feta în amestecul de spanac răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Așezați sânii de pui pe o tăietură, astfel încât cele mai înguste capete să vă înfrunte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Așezați 1/4 din amestecul de spanac la jumătatea fiecărei bucăți de pui. Îndoiți fundul puiului în sus peste umplutură pentru a-l închide, apoi rulați într-un cilindru strâns. Folosiți scobitori sau sfoară de măcelar pentru a fixa rulourile. Repetați cu puiul rămas și umplutura.Întoarceți tigaia la foc mediu-mare și adăugați 1 lingură de ulei de măsline rămas. Odată ce uleiul strălucește, așezați pieptul de pui în tigaie și gătiți netulburat până se rumenesc, aproximativ 4 până la 6 minute. Întoarceți sânii și transferați tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Coaceți până când umplutura este fierbinte și interiorul rulourilor de pui este alb, dar încă suculent, aproximativ 8 minute.Variații: se amestecă 1/4 cană de nuci de pin, coacăze sau o combinație atunci când se adaugă feta la amestecul de spanac.Împerecherea băuturilor: Markus Huber gr Arcullner Veltliner" Hugo", Austria. Un alb cu claritate, un indiciu de amărăciune, și unele tang este solicitat, iar acest gr Arkullner Veltliner se potrivește proiectul de lege, ecou spanac și feta în timp ce rezonează cu carnea de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gruener VeltlinerGruener Veltliner
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
10 Căni De Apă Rece, împărțite10 Căni De Apă Rece, împărțite
CoacăzeCoacăze
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista