Pui umplut cu Prosciutto și Fontina
Puiul umplut cu Prosciutto și Fontina ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 2.38 pe portie. O porție conține 360 calorii, 21g de proteine, și 27G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, suc de lămâie, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Prosciutto și Fontina-piept de pui umplut, Fontinan și Prosciutto cotlete de porc umplute cu pătrate de mămăligă La grătar și struguri prăjiți din California, și Prosciutto & Fontina pui cu sos de ciuperci de lamaie.
Instrucțiuni
Așezați fiecare bucată de pui între 2 foi de hârtie cerată și lăsați-le subțiri cu un ciocan, apartamentul unui cuțit mare sau un știft. Tăiați coaja din brânză și tăiați-o în 2 bețișoare groase.
Înfășurați fiecare băț cu o felie de prosciutto și așezați-l în centrul fiecărui piept de pui aplatizat.
Rotiți pieptul de pui în jurul prosciutto-ului și brânzei pentru a face o formă de cârnați și asigurați-vă cu scobitori sau sfoară de măcelar. Condimentează rulourile cu sare și piper.
Încălziți 2 linguri de unt și 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie grea. Rumeniti rapid rulourile de pui la foc mediu-mare, reduceti focul la minim si imprastiati ciupercile in tigaie, presarati cu vin si rozmarin. Gatiti, rotind rolele de pui frecvent, 10-15 minute.
Când prima bucată de brânză începe să se scurgă, puiul este gata.
Scoateți-l din tigaie la o placă de tăiere dintr-o dată.
Tăiați fiecare dintre role într-un unghi în 6 felii. Acoperiți pentru a vă încălzi. Reîncălziți sucurile de tigaie, rotiți în restul de 2 linguri de unt și condimentați, după gust, cu sare și piper.
Pentru a servi aranja carnea de pui și ciuperci pe un pat de frunze rucola aruncat cu ulei de măsline și asezonate cu sare și piper. Încălziți sucurile de tigaie și strecurați-le peste pui.