Pui umplut cu praz și ierburi
Puiul umplut cu praz și ierburi necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă 2,21 USD per porție . Această garnitură are 349 de calorii , 39 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Mergeți la magazin și luați muștar de Dijon, rozmarin, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 70% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Piept de pui umplut cu caise uscate, curcan afumat și praz , tartă cu ierburi și praz și piept de pui umplut cu ierburi .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, căliți prazul în ulei până când se înmoaie aproape.
Se adauga rozmarinul, cimbrul, sare si piper; mai soti cu 1 minut.
Aplatizați fiecare jumătate de piept de pui la 1/4 inch. grosime; deasupra cu amestecul de praz.
Rulați și fixați cu scobitori.
Într-un castron mic, puțin adânc, combinați nucile pecan, pesmetul, rozmarinul, cimbru, sare și piper.
Ungeți muștar peste pui, apoi acoperiți cu amestecul de nuci pecan.
Puneți cu cusătura în jos într-un 11 inchi uns. x 7 inchi. vas de copt.
Coacem, neacoperit, la 375° timp de 35-40 de minute sau pana cand puiul nu mai este roz. Aruncați scobitorii.