Pui Umplut Cu Parmezan
Puiul umplut cu parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,4 USD pe porție. O porție conține 248 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, amestec de brânză italiană* five, brânză parmezană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pui Cu Crustă De Parmezan, Pui cu crustă de parmezan, și Pui cu crustă de parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Faceți tăiat într-o parte lungă a fiecărui piept de pui, având grijă să nu tăiați în partea opusă. Umpleți buzunarele cu sparanghel și brânză mărunțită.
Așezați pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit; se acoperă cu parmezan.
Coaceți 20 min. sau până când puiul este gata (165F). Între timp, pregătiți umplutura conform instrucțiunilor de pe ambalaj.