Pui Umplut Cu Cuscus
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul umplut cu cuscus. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 333 calorii, 39G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de piper, cuscus, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Umplut Cu Couscous, Piept De Pui Umplut Cu Cuscus Curry, și Ardei grași umpluți cu pui și cuscus.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță mică; se ia de pe foc. Se amestecă cuscusul. Acoperiți și lăsați să stea 4 minute.
Așezați cuscusul într-un castron mic; puf cu o furculiță. Se răcește timp de 10 minute.
Adăugați 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și următoarele 8 ingrediente (prin usturoi); aruncați.
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic; Lira la 1/4-inch grosime. Împărțiți uniform amestecul de cuscus între jumătățile de sân; înfășurați moda cu jeleu. Asigurați-vă cu murături din lemn.
Presărați puiul cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați puiul în tigaie; gatiti timp de 6 minute sau pana se rumeneste; întoarceți puiul.
Coaceți la 400 timp de 5 minute sau până când puiul este gata.