Pui umplut cu brânză albastră cu sos de bivolă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 400 de calorii, 44G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți apă, smântână, sos worcestershire și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piei de cartofi umplute cu pui de bivol cu sos de brânză albastră de miere, Ciuperci umplute cu brânză albastră Guacamole cu sos de bivoliță, și Chiftele De Pui De Bivol Umplute Cu Brânză Albastră.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune din fiecare jumătate de piept de pui pentru a forma un buzunar. Umpleți amestecul de brânză uniform în buzunare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Sos De Afine, Pentru Servire
4
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®
5
Combinați laptele și oul într-un vas puțin adânc, amestecând bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Puneți panko într-un vas puțin adânc. Lucrând cu 1 piept de pui pe jumătate odată, dragă pui în făină, apoi înmoaie în amestec de ouă; dragă în panko. Repetați procedura cu puiul rămas, făina, amestecul de ouă și panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lorann Bucătărie Profesională®
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
(Keebler)
7
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați 1 lingură de unt în tigaie; se învârte până se topește untul. Aranjați puiul în tigaie; gatiti 4 minute sau pana se rumeneste. Întoarceți puiul; puneți tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
În timp ce puiul se coace, combinați restul de 1 1/2 lingurițe de unt, ardei gras, apă, Worcestershire și usturoi într-o cratiță mică la foc mediu. Aduceți la foc mic; gatiti pana se topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich
Taitei Rigatoni Uscati
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire