Pui umplut cu Brie și salvie

Pui umplut cu Brie și salvie
Nevoie de o curs principal fără gluten? Puiul umplut cu Brie și salvie ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,86 USD pe porție. O porție conține 283 calorii, 30g de proteine, și 13g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați prosciutto, ketchup de roșii heinz, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pui umplut cu Brie și salvie, Pui umplut cu nuci, mere și Brie, și Rulade de pui umplute cu chutney de Mango și Brie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Tăiați brânza în 6 porții egale. Completați fiecare bucată de brânză cu două frunze de salvie și înfășurați cu o felie de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Așezați fiecare pachet de brânză pe o parte a unui piept de pui cu unt. Îndoiți puiul pentru a închide umplutura și fixați-l închis cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
4
Se presară uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
5
Tăiați Salvia rămasă. Se amestecă ketchup-ul cu oțetul balsamic, siropul de arțar, muștarul, usturoiul și salvia tocată până se combină. Împărțiți glazura în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
6
Periați o porție peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Așezați puiul pe grătar și reduceți temperatura la mediu. Puneți puiul la grătar timp de 6 minute; întoarceți și ungeți cu sosul rămas. Grătiți încă 10 minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă porție de carne înregistrează 165 de grade F (74 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Scoateți din grătar, cort cu folie și lăsați să se odihnească timp de 5 minute. Feliați carnea gros și ventilați pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateMediu
Gata În31 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista