Pui toscan cu fasole albă și verdeață ofilită
Puiul toscan cu fasole albă și verdeață ofilită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 379 calorii, 40g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,27 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ceapă, ardei prăjiți, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 12 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Rețete similare includ Pui de rozmarin toscan și fasole albă, Fasole picantă cu verdeață ofilită, și Fasole Albă Toscană.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aranjați ceapa, fenicul și usturoiul în partea de jos a aragazului lent.
Așezați fasolea deasupra legumelor.
Se toarnă peste bulionul de pui.
Condimentați puiul peste tot cu sare și piper și așezați deasupra legumelor și fasolei în aragazul lent.
Presărați rozmarin peste pui.
Puneți felii de ardei roșu prăjit deasupra puiului. Aranjați chard elvețian în jurul puiului.
Acoperiți și gătiți la scăzut timp de 6 până la 8 ore sau la mare timp de 3 până la 4 ore.
Feliați pâinea și grătarul sau pâinea prăjită, apoi stropiți cu ulei de măsline. Frecați pâinea fierbinte cu cățel de usturoi și serviți cu masă.