Pui Toscan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul toscan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 278 calorii. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți coapse de pui, ulei de măsline, rozmarin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui glazurat toscan (adaptat de la Hellmann ' s Chicken Change Up), Pui toscan pentru doi, și Pui Toscan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare și adâncă la foc mediu. Condimentează puiul cu sare și piper.
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, jumătate din bucățile de pui și câteva cuișoare de usturoi zdrobite.
Pui maro 2 minute pe fiecare parte și scoateți din tigaie.
Adăugați uleiul rămas, o altă întoarcere a tigaiei, bucățile de pui rămase și usturoiul. Pui maro 2 minute pe fiecare parte și scoateți.
Adăugați unt, șalotă și rozmarin în tigaie și gătiți 2 minute, adăugați făină și gătiți încă 1 minut.
Bateți în vin, reduceți 1 minut.
Bateți în bulion și aduceți lichide până la un balon. Întoarceți puiul în tigaie și fierbeți la foc moderat 7 până la 8 minute pentru a termina gătitul puiului.
Desert: aceasta este o masă foarte bogată. Sugestia mea pentru desert este să stabiliți o tavă mică pentru prăjituri și să oferiți cafea sau ceai.