Reteta de pui Tikka Masalan este gata în aproximativ 9 ore și 28 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 383 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $ 2.27 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți ulei de canolan, orez basmati, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 58%. Rețete similare includ Pui Tikka masala , cum se face pui Tikka masala, paneer Tikka masala (sanjeev kapoor), cum se face paneer Tikka masala, și Cel Mai Bun Pui Tikka Masala.
Instrucțiuni
1
Combinați usturoiul și ghimbirul pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
2
Se presara cu sare, și mash la o pastă prin glisarea și apăsarea lat de cuțit peste amestec de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Combinați amestecul de usturoi, iaurtul și următoarele 5 ingrediente (prin ardeiul roșu măcinat) într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
4
Adăugați puiul; sigilați și marinați la frigider 8 până la 24 de ore, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Așezați roșiile într-un robot de bucătărie; procesați până la piure pentru a măsura 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
7
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se adauga ceapa; se soteaza 4 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați ghimbir și usturoi; sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
10
Adăugați coriandru, boia de ardei, turmeric și ardei roșu măcinat; gătiți 1 minut. Se amestecă piureul de roșii și se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți 20 de minute sau până când este gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Turmeric
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
11
Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De Legume
12
În timp ce sosul masala fierbe, scoateți puiul din marinată; aruncați marinada. Filetați puiul pe frigarui de metal de 4 (12 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
13
Așezați frigarui pe grătar sau tigaie pentru broiler; gătiți 3 minute. Întoarceți frigarui; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste pe toate partile, dar inca insuficient in centru (puiul va termina de gatit in sos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De Legume
14
Scoateți puiul din frigarui; adăugați la sosul masala. Se amestecă sarea și garam masala; acoperiți și fierbeți încă 6 minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
15
Se ia de pe foc; se amestecă iaurtul și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
16
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale.
Aromele merelor coapte și o spiciness tipică Veltliner se căsătoresc pentru a crea un buchet fascinant de fructe. La gust, vinul este moale și suculent, susținut de o aciditate fină a fructelor. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!
Aromas of ripe apples and a typical Veltliner spiciness marry to create a fascinating fruit bouquet. On the palate, the wine is soft and juicy, supported by a fine fruit acidity. Very harmonious, allowing for perfectly smooth drinking. Simply charming!