Pui Tikka Masala

Pui Tikka Masala
Pui Tikka Masala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 724 calorii, 43G de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $3.09 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână chiles de cedrocrbol, pastă de roșii, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Pui tikka masala , cum se face pui tikka masala, paneer tikka masala( Sanjeev kapoor), cum se face paneer tikka masala, și PUI TIKKA MASALA pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați usturoiul, ghimbirul, turmericul, garammasala, coriandrul și chimenul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
TurmericTurmeric
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți iaurtul, sarea și jumătate din amestecul de condimente într-un castron mediu; adăugați pui și întoarceți-l lacoat. Acoperiți și răciți 4-6 ore. Acoperiți șise răcește amestecul de condimente rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
IaurtIaurt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Încălziți ghee într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați ceapa,pasta de roșii, cardamomul și ardeii iute și gătiți, amestecând des, până când pasta de roșii s-a întunecat și ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
5
Adăugați jumătate din amestecul de condimente și gătiți,amestecând des, până când fundul oalei începe să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați roșiile cu sucuri, zdrobindu-lecu mâinile în timp ce le adăugați. Aduceți la aboil, reduceți căldura și fierbeți, amestecând des și răzuind bucățile rumenite din fundul oalei, până când sosul se îngroașă, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați smântână și coriandru tocat.Simmer, amestecând ocazional, până la sosse îngroașă, 30-40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CremăCremă
8
Între timp, preîncălziți broilerul. Tapetați foaia de copt arimată cu folie și setați o foaie wirerack în interior. Aranjați puiul pe raftîntr-un singur strat. Se fierbe până când puiul începesă se înnegrească în pete (nu va fi gătitprin), aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pui BroilerPui Broiler
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Tăiați puiul în bucăți de mușcătură, adăugați sos și fierbeți, amestecând ocazional,până când puiul este gătit, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
10
Se servește cu crenguțe de orez și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
OrezOrez
11
Faceți înainte: puiul poate fi făcut cu 2 zileînainte. Acoperi; rece. Reîncălziți înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Incredibil de crocant și bine dezosat, cu mult piper și un strop de extravaganță. Nu e de mirare, pentru că acest vin crește pe cel mai mare recif de stridii fosile din lume.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate26
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista