Chicken Tikkan este un fără gluten felul principal. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 331 calorii, 51G de proteine, și 10g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei vegetal plus suplimentar, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma iaurtul cu lapte degresat, puteți urma acest fel principal cu Cafea Inghetata Cu Lapte De Cocos ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați tikka de pui, cum se face tikkan de pui la cuptor, Pui tikka masala , cum se face pui tikka masala, și Pui în curry cremos de roșii: pui Tikka Masala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pur și simplu toate ingredientele, cu excepția puiului într-un blender până când condimentele sunt bine măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Puneți puiul într-un castron mare sau împărțiți între 2 pungi mari de plastic sigilabile și adăugați amestecul de iaurt, amestecând sau întorcându-se pentru a acoperi. Marinați puiul, acoperit și răcit (întorcându-se ocazional dacă folosiți pungi), cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Iaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Bol
3
Înmuiați frigarui în apă 30 de minute. În timp ce frigăruile se înmoaie, aduceți puiul la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
4
Preîncălziți broilerul și periați ușor o tigaie cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
Pui Broiler
5
Împărțiți puiul între frigarui (aproximativ 5 cuburi pe frigarui), lăsând un spațiu de 1/8 inch între cuburi și aranjați aproximativ 5 frigarui peste tigaie. Se fierbe puiul la aproximativ 4 inci de căldură, întorcându-se o dată, până se rumenesc în pete și tocmai se gătește, 9 până la 12 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
Tigaie
6
Transferați frigăruile gătite într-un platou mare și, dacă doriți, acoperiți ușor cu folie pentru a vă încălzi. Se fierbe puiul rămas în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
Folie De Aluminiu
7
Scoateți puiul din frigarui și serviți cald sau la temperatura camerei.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.