Pui Tikka

Chicken Tikkan este un fără gluten felul principal. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 331 calorii, 51G de proteine, și 10g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei vegetal plus suplimentar, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma iaurtul cu lapte degresat, puteți urma acest fel principal cu Cafea Inghetata Cu Lapte De Cocos ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați tikka de pui, cum se face tikkan de pui la cuptor, Pui tikka masala , cum se face pui tikka masala, și Pui în curry cremos de roșii: pui Tikka Masala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pur și simplu toate ingredientele, cu excepția puiului într-un blender până când condimentele sunt bine măcinate.
Puneți puiul într-un castron mare sau împărțiți între 2 pungi mari de plastic sigilabile și adăugați amestecul de iaurt, amestecând sau întorcându-se pentru a acoperi. Marinați puiul, acoperit și răcit (întorcându-se ocazional dacă folosiți pungi), cel puțin 4 ore.
Înmuiați frigarui în apă 30 de minute. În timp ce frigăruile se înmoaie, aduceți puiul la temperatura camerei.
Preîncălziți broilerul și periați ușor o tigaie cu ulei.
Împărțiți puiul între frigarui (aproximativ 5 cuburi pe frigarui), lăsând un spațiu de 1/8 inch între cuburi și aranjați aproximativ 5 frigarui peste tigaie. Se fierbe puiul la aproximativ 4 inci de căldură, întorcându-se o dată, până se rumenesc în pete și tocmai se gătește, 9 până la 12 minute în total.
Transferați frigăruile gătite într-un platou mare și, dacă doriți, acoperiți ușor cu folie pentru a vă încălzi. Se fierbe puiul rămas în același mod.
Scoateți puiul din frigarui și serviți cald sau la temperatura camerei.