Puiul Thailandez cu sos picant de arahide ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 408 calorii, 38g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de iaurt, unt de arahide cremos, pudră de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Pui Thailandez cu sos picant de arahide, Folie de pui thailandeză cu sos picant de arahide, și Satay de pui Thailandez cu sos picant de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 425 F. în vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri), se încălzește untul în cuptor timp de 2 până la 3 minute sau până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Cuptor
2
Într-un castron mic, amestecați amestecul Bisquick, pudra de curry, pudra de usturoi și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Amestec De Coacere
Pudră De Curry
Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă laptele în vasul superficial. Înmuiați puiul în lapte, apoi acoperiți cu amestec Bisquick.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Pui întreg
Lapte
Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Se pune în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți 20 de minute; întoarceți puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Coaceți cu aproximativ 10 minute mai mult sau până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (170 buc.f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Între timp, în tigaie antiaderentă de 10 inci, amestecați ingredientele sosului. Gatiti la foc mediu 3 pana la 4 minute, amestecand ocazional, pana cand amestecul incepe sa se ingroase.
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca înregistrări de teren Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.