Pui Teriyaki Portocaliu

Pui Teriyaki Portocaliu
Puiul teriyaki portocaliu este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 186 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, ghimbir măcinat, concentrat de suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Acesta este adus la tine de Food.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de bun de 49%. Încercați Pui Teriyaki Portocaliu, Pui Teriyaki Portocaliu La Grătar, și Tobe De Pui Teriyaki Portocalii pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Quintan Essentia Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista