Pui Teriyaki La Grătar
Rețeta de pui teriyaki la grătar ar putea satisface pofta ta japoneză în aproximativ 8 ore și 20 de minute. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 20 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 45 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de susan asiatic, usturoi, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui Teriyaki La Grătar, Pui La Grătar Teriyaki, și Pui Teriyaki La Grătar.
Instrucțiuni
Bateți primele 5 ingrediente până se omogenizează; se toarnă peste pui într-o pungă de plastic resigilabilă. Sigilați punga; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform puiul cu amestec de pansament. Dați la frigider 8 ore pentru a marina.
Încălziți grătarul uns la foc mediu.
Scoateți puiul din marinată; aruncați punga și marinada.
Pui la grătar 8 min. pe fiecare parte sau până la terminare (165F).
Așezați pe platou; se acoperă cu ceapă.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.