Pui Teriyaki
Puiul Teriyaki ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 99 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 369 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr brun, ghimbir măcinat, sherry și sos de soia. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încearcă Aripi de pui teriyaki cu sos proaspăt Teriyaki, Aripi de pui teriyaki cu sos proaspăt Teriyaki, și Pui Teriyaki (Tori No Teriyaki) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sosul de soia, uleiul, zahărul brun, sherry, dacă doriți, ghimbirul și pudra de usturoi;adăugați tobe. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; la frigider 4 ore sau peste noapte, întorcându-se ocazional.
Scurgeți și aruncați marinada.
Așezați puiul într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 35-45 minute sau până când un termometru citește 180 CP și sucurile curg limpede.