Pui Teriyaki

Pui Teriyaki
Puiul Teriyaki ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 99 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 369 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr brun, ghimbir măcinat, sherry și sos de soia. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încearcă Aripi de pui teriyaki cu sos proaspăt Teriyaki, Aripi de pui teriyaki cu sos proaspăt Teriyaki, și Pui Teriyaki (Tori No Teriyaki) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sosul de soia, uleiul, zahărul brun, sherry, dacă doriți, ghimbirul și pudra de usturoi;adăugați tobe. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; la frigider 4 ore sau peste noapte, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Copane De PuiCopane De Pui
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
3
Așezați puiul într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 35-45 minute sau până când un termometru citește 180 CP și sucurile curg limpede.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista