Pui Teriyaki

Pui Teriyaki
Pui Teriyaki ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 411 calorii, 24g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Norecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână miere, alt, ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Această rețetă este plăcută de 44 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 44%. Încercați Aripi de pui Teriyaki cu sos teriyaki proaspăt, Pui Teriyaki (Tori No Teriyaki), și Creveți Teriyaki și cum să-ți faci propriul sos teriyaki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați ghimbirul și sarea în pui și lăsați-l să stea cel puțin 30 de minute. După ce este marinat, folosiți prosoape de hârtie pentru a usca puiul cât mai bine, îndepărtând orice exces de pulpă de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Încălziți uleiul într-o tigaie cu fund greu la foc mediu. Nu doriți să începeți puiul la o căldură prea mare, altfel nu se va găti înainte de a arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Așezați puiul cu pielea în jos în tigaie și prăjiți până se rumenesc pe o parte. Întoarceți puiul, apoi adăugați 1 lingură de sake și acoperiți rapid tigaia cu un capac. Aburiti puiul pana cand este doar fiert (aproximativ 5 minute).Pregătiți sosul teriyaki amestecând câte 1 lingură fiecare: miere, mirin, sake și sos de soia. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți capacul și scurgeți orice lichid și ulei rămas. Folosiți un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei. Ridicați focul la mare, apoi adăugați sosul teriyaki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Lăsați acest amestec să fiarbă, în timp ce răsturnați puiul în mod repetat pentru a acoperi uniform. Teriyaki de pui se face atunci când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat și sosul formează o glazură groasă în jurul puiului. Feliați și turnați sosul teriyaki rămas peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista