Pui Teriyaki
Pui Teriyaki ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 411 calorii, 24g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Norecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână miere, alt, ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Această rețetă este plăcută de 44 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 44%. Încercați Aripi de pui Teriyaki cu sos teriyaki proaspăt, Pui Teriyaki (Tori No Teriyaki), și Creveți Teriyaki și cum să-ți faci propriul sos teriyaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați ghimbirul și sarea în pui și lăsați-l să stea cel puțin 30 de minute. După ce este marinat, folosiți prosoape de hârtie pentru a usca puiul cât mai bine, îndepărtând orice exces de pulpă de ghimbir.
Încălziți uleiul într-o tigaie cu fund greu la foc mediu. Nu doriți să începeți puiul la o căldură prea mare, altfel nu se va găti înainte de a arde.
Așezați puiul cu pielea în jos în tigaie și prăjiți până se rumenesc pe o parte. Întoarceți puiul, apoi adăugați 1 lingură de sake și acoperiți rapid tigaia cu un capac. Aburiti puiul pana cand este doar fiert (aproximativ 5 minute).Pregătiți sosul teriyaki amestecând câte 1 lingură fiecare: miere, mirin, sake și sos de soia. Se amestecă pentru a combina.
Scoateți capacul și scurgeți orice lichid și ulei rămas. Folosiți un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei. Ridicați focul la mare, apoi adăugați sosul teriyaki.
Lăsați acest amestec să fiarbă, în timp ce răsturnați puiul în mod repetat pentru a acoperi uniform. Teriyaki de pui se face atunci când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat și sosul formează o glazură groasă în jurul puiului. Feliați și turnați sosul teriyaki rămas peste pui.