Pui Tandoori ușor Aarti lui
Pui Tandoori ușor Aarti ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1257 calorii, 49G de proteine, și 97G de grăsime. Pentru $ 7.14 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, usturoi, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi păstăile de cardamom, puteți urma acest fel principal cu Pear Cardamom Clafoutis ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Tandoori Ușor De Pui, Pui Tandoori Ușor De Casă, și Pui Tandoori (Ușor De Făcut) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați pieptul de pui în 1 cană de marinată tandoori. Acoperiți și refrigerați timp de cel puțin 2 ore sau până la noapte.
Într-o tigaie sotată, încălziți uleiul vegetal și gătiți puiul aproximativ 7 minute pe fiecare parte, până când este fiert. Alternativ, puteți grăta și puiul.
Scoateți puiul din tigaie și turnați restul de 1 cană de marinată în tigaie și aduceți la foc mic. Amestecați mierea și opriți focul. Aruncați salata verde cu puțin ulei de măsline, o stropire de suc de lămâie și sare și piper, după gust.
Serviți fiecare piept de pui peste un pat de verdeață și deasupra cu sosul tandoori încălzit.
Puneți chiles, semințe de schinduf, semințe de coriandru, cuișoare, semințe din păstăi de cardamom (Nota bucătarului: zdrobiți păstăile pentru a se deschide, scoateți semințele și aruncați cojile.), boia de ardei și scorțișoară într-o tigaie sotată la foc mediu până când este parfumată și prăjită, aproximativ 5 minute. Se amestecă pentru a evita arderea.
Se toarnă amestecul într-o mașină de tocat cafea sau condimente și se macină într-o pulbere fină.
Aruncați usturoiul și ghimbirul într-un robot de bucătărie sau blender și pulsați până se toacă fin, apoi adăugați iaurtul, uleiul și sucul de lămâie. Procesați amestecul până când este cât mai neted posibil.
Adăugați pulberea de condimente și procesați din nou. Condimentează amestecul cu sare și piper, după gust. Păstrați marinada în frigider până când este gata de utilizare.