Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați puiul Tandoori la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 851 calorii, 65g de proteine, și 63G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,59 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sare, pui, ulei de gătit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Pui Tandoori La Gratar, Pui Tandoori La Gratar, și Tandoori Pui La Gratar.
Instrucțiuni
1
Aprinde grătarul. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați incizii superficiale în bucățile de pui la intervale de aproximativ 1/2 inch. Într-un vas mare de sticlă sau o tigaie din oțel inoxidabil, combinați sucul de lămâie, apa, sarea și turmericul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Suc De Lămâie
Turmeric
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Cuțit
Tigaie
2
Adăugați bucățile de pui și întoarceți-le pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
3
Lăsați bucățile de pui să se marineze timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
4
Între timp, într-un castron mic, combinați iaurtul, usturoiul, ghimbirul, coriandrul, chimenul și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru
Piper Cayenne Măcinat
Usturoi
Ghimbir
Iaurt
Chimen
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați la amestecul de pui și lămâie; întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Lămâie
6
Se lasă la marinat 10 minute.
7
Grătați puiul la foc moderat, ungând cu ulei, timp de 10 minute. Întoarceți și gătiți, lipind cu uleiul rămas, până când tocmai ați terminat, cu aproximativ 10 minute mai mult pentru sâni, 12 pentru coapse și copane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Sugestii de meniu: pâinea plată indiană, cum ar fi naan, este acompaniamentul tradițional al tandoori. Puteți grăta naan cumpărat din magazin sau alte pâini plate, cum ar fi pita sau lavash. Vara, dulceața porumbului la grătar pe știulete face un echilibru frumos cu picantul puiului. O altă opțiune este vinetele, o legumă preferată din India, feliată și la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știulete
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Legume
Vinete
Pui întreg
Pâine Pita
Naan
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Recomandare de vin: mâncăruri picante, cum ar fi această pereche, cel mai bine cu vinuri cu alcool scăzut, aciditate ridicată și o notă de fruct. Încercați un riesling uscat din Oregon, California sau statul New York.
Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca înregistrări pe teren Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.