Puiul Tandoori cu raita de castraveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 456 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Un amestec de castraveți, tobe de pui, tandoor masala și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui Tandoori cu Raita de rosii-castraveti, Picior Tandoori De Miel Cu Castravete Raita, și Pulpe De Pui Tandoori Cu Raita.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Laurenz V rezerva fermecător Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.