Pui Tandoori cu piure de năut și salată de piper și ceapă

Pui Tandoori cu piure de năut și salată de piper și ceapă
Puiul Tandoori cu piure de mazăre și piper și salată de ceapă este o rețetă indiană care servește 6. Acest fel principal are 565 calorii, 44G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți coriandru, frunze de coriandru, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de ton, năut și Orzo, Salată de porumb năut / salată sănătoasă s, și Salată De Orez Brun Și Sălbatic Și Orz Cu Năut.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 până la 550 de grade F, cât de mare este. Acoperiți o foaie de copt cu folie și puneți un suport de copt deasupra dacă aveți una - nu este necesar, dar folosiți-o dacă ați obținut-o.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați iaurtul într-un vas superficial și combinați cu ghimbir, 3 căței de usturoi ras, pudră de chili, coriandru, boia de ardei, turmeric, cardamom, chimen și 2 linguri ulei. Condimentează puiul cu sare și piper și acoperă în sos. Aranjați pe foaia de copt și prăjiți 20 până la 25 de minute până când sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
TurmericTurmeric
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați 1 cățel de usturoi ras. Pulse se toacă mazărea în robotul de bucătărie, apoi se adaugă în uleiul de usturoi și se condimentează cu sare și piper. Se pasează cu bulion de pui și tahini și se reduce focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
TahiniTahini
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Combinați ceapa roșie, ardeiul gras, ardeiul iute tocat, după gust, 2 linguri de suc de murături de ardei iute, frunze de coriandru, suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Suc De MurăturiSuc De Murături
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
6
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
7
Puneți varul rămas, rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
8
Pitas cald și crocant în cuptorul fierbinte în ultimele minute puiul se prăjește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Serviți puiul cu pene de var pentru a le stoarce deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
Serviți piure de năut alături. Topiți puiul cu salată de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
11
Tăiați pitas în jumătate și treceți la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită

Vin recomandat: Riesling, Gruener Veltliner, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Riesling, Gruener Veltliner și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dr.Hermann Dr. H. Riesling. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Dr. H. Riesling
Dr. H. Riesling
Mirosuri de ierburi și fructe de piatră. Dulce, proaspăt, fructat, cu o aciditate plină de viață. Acest vin este ideal pentru mâncarea picantă, în special Asiancuizina picantă, aciditatea ușoară și proaspătă este de așa natură încât poate fi savurată singură.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista