Pui Tandoori
Puiul Tandoori necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 81 calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, echivalentul, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 41%. Rețete similare includ Pui Tandoori, Pui Tandoori, și Pui Tandoori.
Instrucțiuni
Amestecați toate ingredientele, cu excepția puiului, într-un castron mare. Împărțiți amestecul între două pungi de plastic resigilabile. Faceți 4 sau 5 fante adânci în fiecare bucată de pui și așezați bucățile în pungi. Înveliți bine puiul și marinați-l peste noapte la frigider.
Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Scoateți puiul din pungi și ștergeți-l cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de marinată.
Puneți-l într-o tigaie și prăjiți-l timp de aproximativ 20 de minute, apoi întoarceți bucățile și prăjiți încă 10 minute sau până când ați terminat.
Serviți cu orez alb, împreună cu pâine naan, Saag paneer și samosas (toate disponibile congelate la Kalustyan ' s; samosas congelate sunt, de asemenea, vândute la ethnicfoodsco.com). prăjiți samosele conform instrucțiunilor pachetului în dimineața zilei petrecerii, apoi reîncălziți-le la 350 km F timp de 6 până la 8 minute înainte de servire. Au cel mai bun gust cu chutney de mango sau coriandru (disponibil la Kalustyan ' s).