Pui Tamborine

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul Tamborine. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 272 calorii, 49G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână piept de pui, boabe de piper, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt I ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Preparatele Tale De Pui + Bulion De Pui De Casă, și Pui cu ardei de lămâie cu usturoi – faceți pui cu usturoi ușor la cuptor.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare piept de pui de 3 ori și puneți-l într-un vas superficial. Zdrobiți boabele de piper grosier într-un mortar. Răciți bine ghimbirul, zdrobiți usturoiul și amestecați cu sosul de soia, boabele de piper și coaja și sucul de tei.
Se amestecă bine, apoi se toarnă peste pui și se lasă la marinat cel puțin 10 minute, sau până la 24 de ore.
Tapetați un grătar cu folie și periați ușor cu ulei.
Așezați puiul pe folie, apoi ondulați ușor marginile foliei pentru a prinde sucurile. Grătiți la foc moderat timp de 6-8 minute, apoi întoarceți puiul și gătiți încă 6-8 minute până când este gătit. Dacă gătiți acest lucru pe grătar, gătiți pentru aceleași temporizări, dar asigurați-vă că cărbunii nu sunt prea aprigi.
Transferați într-un vas de servit, apoi turnați cu grijă peste orice suc de gătit rămas.
Se servește cu pene de var pentru stoarcere.