Pui sătura cu sos de arahide
Pui sătura cu sos de arahide este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 216 calorii, 27G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți unt de arahide cremos, cățel de usturoi, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 46%. Încercați Pui sătura cu sos de arahide, Pui Sătura Cu Sos De Arahide, și Pui sat cu sos de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sat, combinați puiul și următoarele 6 ingrediente (prin 2 căței de usturoi) într-un bol mediu.
Lăsați să stea 10 minute.
Pentru a pregăti sosul, combinați 1 lingură de zahăr brun și următoarele 5 ingrediente (prin 1 cățel de usturoi) într-un bol mediu, amestecând până se dizolvă zahărul.
Filetați benzi de pui pe fiecare dintre cele 8 frigarui (8 inci).
Puneți puiul pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 5 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.