Pui Sărat Cu Cidru De Mere
Apple Cidru murate de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 699 calorii, 37g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți oțet de cidru de mere, piper, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Cidru De Mere Piept De Curcan Sărat, Cidru De Mere Piept De Curcan Sărat, și Cotlete De Porc Murate Cu Cidru De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 2 linguri de sare, 2 linguri de piper, 4 căni de apă, oțet și suc de mere într-un recipient de 2 galoane.
Adăugați puiul și lăsați să se marineze timp de 30 de minute până la 3 ore la frigider.
Se adaugă restul de 1 lingură de sare și 1 lingură de piper în făină, se amestecă bine și se ține până se pregătește să se prăjească.
Într-o tigaie din fontă, adăugați uleiul și aduceți la 350 de grade F la foc mare.
Scoateți puiul din saramură, uscați-l cu un prosop de hârtie și dragați puiul în făina condimentată, acoperind bine și atingând orice exces. Odată ce tot puiul este aromat, adăugați în ulei, în loturi, și gătiți până se rumenesc pe ambele părți, 8 până la 9 minute pe fiecare parte. Temperatura internă trebuie să fie de 165 de grade pentru a fi gătită bine.