Pui Suprem IV

Pui Suprem IV
Chicken Supreme IV ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 5.15 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1012 calorii, 70g de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ouă, vin zinfandel, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pui Suprem, Pui Suprem, și Suprem Pui-Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor un vas mediu de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați parmezanul, ouăle și firimiturile de pâine în trei boluri mici separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Scufundați fiecare bucată de pui în parmezan, apoi în ou, apoi în firimiturile de pâine. Se rumenesc puiul pe ambele părți în tigaia fierbinte, apoi se transferă în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Se toarnă vinul în tigaie și se răzuie bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați ciupercile și gătiți timp de 5 minute sau până când sunt fragede. Top fiecare piept de pui cu cantități chiar de brânză Monterey Jack, apoi ciuperci lingura peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6
Se toarnă vinul rămas din tigaie peste tot. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți 30 până la 35 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când puiul nu mai este roz și sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista