Pui Sumac cu salată de pâine

Pui Sumac cu salată de pâine
Nevoie de o curs principal fără lactate? Pui Sumac cu salată de pâine ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 807 calorii, 42G de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare kosher, castraveți kirby și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui cu ceapă și Sumac (djaj Bi-basal Wa Sumac), Salată de pui Tawook cu sos de Sumac de lămâie, și Găini de vânat prăjite pe pâine de Sumac-ceapă (mousakhan).

Instrucțiuni

1
Tăiați coloana vertebrală din pui cu foarfece de bucătărie și aruncați osul. Folosind palma mâinii, apăsați pe pui pentru a-l aplatiza. Condimentați Generos ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
OsOs
2
Combinați sumacul și 2 linguri de ulei de măsline într-un castron mic și frecați amestecul pe ambele părți ale puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pui întregPui întreg
SumacSumac
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Transferați puiul într-o farfurie sau vas mare și puneți-l la frigider neacoperit timp de aproximativ 8 ore. (Dacă nu ați planificat înainte, lăsați puiul condimentat pe tejghea în timp ce pregătiți ceapa și pâinea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
PâinePâine
4
Încălziți cuptorul la 375 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa, condimentați cu sare și gătiți, amestecând des, până se înmoaie și abia începe să devină maro auriu în jurul marginilor, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SareSare
7
Adăugați usturoiul și pătrunjelul, amestecați pentru a combina și gătiți până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
8
Transferați amestecul într-un castron mare, adăugați pâinea și aruncați pentru a combina uniform; pune deoparte.Înveliți un vas de copt cu ulei de măsline (asigurați-vă că vasul este suficient de mare pentru a ține pâinea într-un singur strat). Răsturnați amestecul de pâine și aranjați-l uniform; rezervați vasul (nu este nevoie să-l spălați). Puneți puiul deasupra pâinii și prăjiți-l până când un termometru pentru carne introdus în coapsă citește 165 km F și sucurile curg limpede, aproximativ 1 oră.Puneți puiul pe o tăietură și lăsați-l să se odihnească timp de 10 minute. Între timp, așezați castraveții și roșiile într-un castron mediu și condimentați cu un vârf de sare; pus deoparte. Răsturnați pâinea în vasul rezervat și lăsați-o să se răcească aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
CarneCarne
PâinePâine
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
9
Adăugați castraveții, roșiile și sucul de lămâie măsurat în pâine și aruncați pentru a combina. Condimentați cu sare și piper și adăugați mai mult suc de lămâie, dacă doriți. Puneți salata pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CastraveteCastravete
TomateTomate
PâinePâine
10
Tăiați puiul în sferturi și aranjați-l în jurul salatei.Împerecherea băuturilor: Bodegas Dos Victorias jos aproximativ Pariente Verdejo, Rueda, Spania. Aroma strălucitoare, de lămâie a sumacului, împreună cu lămâia și usturoiul, cer un vin cu fructe, dar are nevoie de puțină greutate pentru pui și pâine. Verdejo De La Rueda este doar un astfel de strugure, cu cele mai dulci arome de Sauvignon Blanc, dar fără erbacee și cu mai mult corp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerdejoVerdejo
BeaBea
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
PâinePâine
FructeFructe
StruguriStruguri
LămâieLămâie
SumacSumac
VinVin
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista