Pui sufocat și sos
Nevoie de o curs principal fără lactate? Puiul sufocat și sosul ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 2728 calorii, 226g de proteine, și 187g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.22 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, ulei vegetal, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui sufocat în sos, Sufocat și acoperite de pui și sos, și Pui sufocat cu sos și orez.
Instrucțiuni
În tigaie adâncă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mic 5 minute.
Presărați puiul cu sare și piper; se pune în tigaie fierbinte. Acoperiți puiul cu ceapă galbenă și verde. Creșteți căldura la mediu. Gatiti 10 minute; întoarceți puiul. Gatiti 10 minute mai mult sau pana devin aurii. Reduceți căldura la minim; gatiti 5 minute mai mult. Rândul său; gatiti 5 minute.
Scoateți puiul din tigaie.
Se pune în oală mare sau cuptor olandez; pus deoparte.
Continuați să încălziți tigaia la foc mic. Într-un castron mediu, amestecați făina, sosul de soia, 2 căni de apă fierbinte și pudra de ceapă cu bici de sârmă sau furculiță până se omogenizează.
În tigaie fierbinte, gatiti amestecul de faina la foc mediu, amestecand constant cu sârmă măturică sau furculiță, până când amestecul se fierbe si se ingroasa. Se amestecă treptat restul de 1 1/2 căni de apă fierbinte până se omogenizează.
Se toarnă sosul peste pui în oală mare.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți 1 oră, amestecând ocazional. (Gravy se poate lipi de oală.)