Pui Sufocat De Provolone
Puiul sufocat de Provolone este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 288 calorii, 34G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de frunze de busuioc, brânză provolone, 1/2 cană de pansament italian picant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 55%. Încercați Pui Sufocat De Provolone, Provolone De Pui, și Pizza Cu Pui Provolone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-un vas superficial.
Se toarnă pansament peste pui. Acoperiți și refrigerați aproximativ 30 de minute.
Încălziți grătarul de contact de dimensiuni medii închis timp de 5 minute.
Scoateți puiul din marinată; rezervați marinada.
Presărați puiul cu piper de usturoi.
Puneți puiul pe grătar. Închideți grătarul. Grătiți 4 până la 6 minute, perindând cu marinată o dată, până când sucul de pui nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți. Aruncați marinada rămasă.
Presărați fiecare piept de pui cu busuioc; deasupra cu roșii și brânză.
Lăsați să stea pe grătar 3 până la 5 minute sau până când brânza este topită.