Pui Spatchcocked cu brânză moale și busuioc

Pui Spatchcocked cu brânză moale și busuioc
Pui Spatchcocked cu brânză moale și busuioc este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 537 calorii, 43G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită frunze de pui, ricotta, parmezan și busuioc. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Pui Spatchcocked, Pui Spatchcocked, și Friptură De Pui Spatchcocked pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu un cuțit mare, greu sau foarfece de bucătărie robuste tăiați ambele părți ale coloanei vertebrale a 1 pui. Deschideți puiul și apăsați pentru a aplatiza cu mâinile. Slăbiți pielea peste piept și picioare. Repetați cu celălalt pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Se amestecă ricotta, parmezanul, busuiocul, coaja de lămâie și unele condimente. Lingurați umplutura între piele și carnea găinilor, răspândind-o cât mai uniform posibil peste piept și vârfurile picioarelor. Îndoiți pielea înapoi peste umplutură și folosiți-vă mâinile pentru a continua să neteziți umplutura peste sân și pe vârfurile picioarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3
Condimentați puii peste tot, apoi presărați cu suc de lămâie și ulei de măsline și frecați pielea. Împingeți două frigarui mari de metal în fiecare pui în formă de cruce prin picioare pentru a le menține plate și a le face mai ușor de întors.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
4
Gatiti, cu pielea in jos, timp de 20-25 de minute la foc moderat, apoi intoarceti si gatiti inca 20-25 de minute. Verificați dacă sunt gătite străpungând cea mai groasă parte a piciorului. Dacă sucurile curg, puiul este gătit. Dacă nu, continuați să gătiți încă 10 minute și testați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Transferați puii pe o scândură mare și tăiați-o în porții pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista