Pui Spatchcocked cu brânză moale și busuioc
Pui Spatchcocked cu brânză moale și busuioc este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 537 calorii, 43G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită frunze de pui, ricotta, parmezan și busuioc. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Pui Spatchcocked, Pui Spatchcocked, și Friptură De Pui Spatchcocked pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu un cuțit mare, greu sau foarfece de bucătărie robuste tăiați ambele părți ale coloanei vertebrale a 1 pui. Deschideți puiul și apăsați pentru a aplatiza cu mâinile. Slăbiți pielea peste piept și picioare. Repetați cu celălalt pui.
Se amestecă ricotta, parmezanul, busuiocul, coaja de lămâie și unele condimente. Lingurați umplutura între piele și carnea găinilor, răspândind-o cât mai uniform posibil peste piept și vârfurile picioarelor. Îndoiți pielea înapoi peste umplutură și folosiți-vă mâinile pentru a continua să neteziți umplutura peste sân și pe vârfurile picioarelor.
Condimentați puii peste tot, apoi presărați cu suc de lămâie și ulei de măsline și frecați pielea. Împingeți două frigarui mari de metal în fiecare pui în formă de cruce prin picioare pentru a le menține plate și a le face mai ușor de întors.
Gatiti, cu pielea in jos, timp de 20-25 de minute la foc moderat, apoi intoarceti si gatiti inca 20-25 de minute. Verificați dacă sunt gătite străpungând cea mai groasă parte a piciorului. Dacă sucurile curg, puiul este gătit. Dacă nu, continuați să gătiți încă 10 minute și testați din nou.
Transferați puii pe o scândură mare și tăiați-o în porții pentru a servi.