Pui spaniol și orez de la Birds eye

Pui spaniol și orez de la Birds eye
Pui spaniolă și orez de la păsări eye October ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 426 calorii, 27G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 2 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți bulion de pui, orez, coapse de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Orez spaniol și pui, O oală spaniolă de pui și orez, și Orez spaniol cu pui.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare și gătiți puiul, amestecând ocazional, 6 minute sau până se rumenesc.*
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adauga reteta gata Sofrito și se fierbe la foc mediu-mare, amestecand ocazional, 4 minute sau până când legumele sunt înmuiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
4
Se amestecă puiul rezervat, orez alb cu bob lung preparat cu
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Alb Cu Bob LungOrez Alb Cu Bob Lung
Pui întregPui întreg
5
Legume mixte, bulion de pui, condimente Sazon și sare. Gatiti, amestecand frecvent, 2 minute sau pana cand se combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume MixteLegume Mixte
Supă De PuiSupă De Pui
CondimenteCondimente
Sazon CompletaSazon Completa
SareSare

Echipamente

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Bodegas Volver La Mancha single Vineyard Tempranillo cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Bodegas Volver La Mancha Singură Podgorie Tempranillo
Bodegas Volver La Mancha Singură Podgorie Tempranillo
O culoare violet intens. Arome de tutun, lemn dulce și coacăze negre. Corpolent, cu indicii de pâine prăjită și fructe mature. Un finisaj lung și echilibrat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista