Puiul Sicilian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 360 calorii, 39G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, măsline siciliene, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Pui Sicilian, Pui Sicilian Picant, și Skillet Pui Sicilian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; bateți fiecare jumătate de sân la o grosime de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
Tigaie
2
Presărați ambele părți ale puiului cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Așezați făina într-un vas puțin adânc; dragă pui în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați vin; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
7
Adăugați măsline și următoarele 4 ingrediente (prin roșii); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 8 minute sau până când puiul este gata.