Pui Sicilian
Puiul Sicilian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 360 calorii, 39G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, măsline siciliene, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Pui Sicilian, Pui Sicilian Picant, și Skillet Pui Sicilian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; bateți fiecare jumătate de sân la o grosime de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie grea.
Presărați ambele părți ale puiului cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Așezați făina într-un vas puțin adânc; dragă pui în făină.
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Adăugați vin; gatiti 1 minut.
Adăugați măsline și următoarele 4 ingrediente (prin roșii); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 8 minute sau până când puiul este gata.