Această rețetă face 40 de porții cu 59 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de căței de usturoi, ulei de măsline, stoc de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pui Scarpariello, Pui Scarpariello, și Pui Scarpariello.
Instrucțiuni
1
Condimentează puiul cu sare și piper și praf cu făină. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul până strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Făină Pentru Toate Scopurile
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați puiul și gătiți la foc mare, întorcând o dată, până se rumenesc și cruste pe ambele părți, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
3
Adăugați usturoiul și rozmarinul și gătiți timp de 3 minute, până când usturoiul se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Usturoi
4
Transferați puiul într-un platou, lăsând rozmarinul și usturoiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Pui întreg
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați stocul în tigaie și gătiți la foc mare, răzuind orice bucăți rumenite, până când sunt reduse la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați sucul de lămâie și untul și rotiți până se emulsionează. Întoarceți puiul și orice sucuri acumulate în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Pui întreg
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați ardeii și gătiți, întorcând puiul până când este acoperit în sos, aproximativ 3 minute.