Pui Scaloppini
Scaloppini de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 275 calorii, 39G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați albușul de ou, jumătățile de piept de pui, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma albușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scaloppini De Pui Din Sud-Vest, Scaloppini de pui cu legume de primăvară, și Scaloppini de pui cu ardei și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic. Puneți la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Combinați albușul de ou și apa într-un vas puțin adânc, amestecând cu un bici.
Așezați pesmetul într-un alt vas superficial. Înmuiați fiecare jumătate de piept de pui în amestec de ouă; dragă în pesmet.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate de pui în tigaie. Gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii.
Transferați pe o farfurie; acoperiți și păstrați la cald. Repetați procedura cu uleiul rămas și puiul.
Adăugați bulion și suc de lămâie în tigaie, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti, neacoperit, la foc mare 2-3 minute sau pana se reduce la 1/3 cana.
Stropiți sosul peste pui.
Se servește cu: sparanghel prăjit în tigaie și roșii