Savoy de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 353 calorii, 24g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pui, stoc de pui, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Pui fript peste Porcini fierți și varză Savoy, Pui Fript Peste Porcini Fierți Și Varză Savoy, și Gratin De Varză Savoy.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați bucățile de pui într-un vas de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se toarnă ulei și se pune peste pui și se presară usturoi. Se condimentează cu oregano, sare și piper și se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 45 până la 60 de minute sau până când puiul este gătit și nu mai este roz în interior.