Pui Savoy
Savoy de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 353 calorii, 24g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pui, stoc de pui, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Pui fript peste Porcini fierți și varză Savoy, Pui Fript Peste Porcini Fierți Și Varză Savoy, și Gratin De Varză Savoy.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Așezați bucățile de pui într-un vas de copt de 9x13 inch.
Se toarnă ulei și se pune peste pui și se presară usturoi. Se condimentează cu oregano, sare și piper și se acoperă cu brânză.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 45 până la 60 de minute sau până când puiul este gătit și nu mai este roz în interior.
Se toarnă oțet peste pui și se servește.