Mango Salsa de pui ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,93 USD pe porție. O porție conține 424 calorii, 30g de proteine, și 20g de grăsime. 35 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, ou, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Pui de Mango la grătar cu Salsa de mango cu căpșuni, Pui de Mango la grătar cu Salsa de mango cu căpșuni, și Pui Salsa Mango.
Instrucțiuni
1
Pentru a face SALSA: într-un castron mic, combinați mango, ceapă, coriandru, ardei gras verde și ardei iute roșu. Puneți deoparte până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ardei Iute Roșu
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Ceapă
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Bateți ușor pieptul de pui cu un ciocan pentru a se aplatiza. Bateți oul și laptele împreună. Apoi înveliți-le în amestecul de ou/lapte, apoi pesmetul. Se răcește 1/2 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Pesmet
Lapte
Ouă
3
Sotati puiul in ulei de masline pana cand este fiert si sucurile curg limpede.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Raptor Ridge Estate Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Raptor Ridge Estate Pinot Noir
Acesta este un vin care nu este timid sau timid. Nasul este plin de fructe de cireș coapte, rodie dulce și prune, cu note moi de trabuc de cuișoare și mosc. Palatul curbat este luxuriant cu cireș roșu, prune italiene și Marionberries. Rețineți calitățile florale plăcute ale lavandei și condimentele maro, cum ar fi nucșoara, piperul și castanul. Cu o aciditate uluitoare și taninuri lustruite, acest vin va bea bine până în 2017. Bucurați-vă cu un risotto de ciuperci sălbatice.