Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul roșu Thailandez. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 639 calorii, 26g de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ghimbir, frunze de tei, pastă de tamarind și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele de cocos, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Lapte De Cocos ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curry roșu thailandez cu legume, Thai Loc Phad Thai Pui Thai Fierbinte, și Ceapă Roșie Murată.
Thai în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.