Pui roșu dulce și acidulat
Puiul roșu dulce și acidulat este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 511 calorii, 32g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, ceapă, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 31%. Încercați Pui dulce și picant, Pui dulce și acidulat, și Pui rusesc dulce și acidulat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați conservele de caise, pansamentul rusesc, sosul de soia, muștarul galben, ceapa și usturoiul împreună într-un castron mare.
Puneți bucățile de pui în amestecul de caise și amestecați pentru a acoperi.
Transferați puiul și sosul într-un vas de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sosul clocotește și se îngroașă și puiul nu mai este roz în interior, 45 de minute până la 1 oră. Întoarceți bucățile de pui de două ori în timp ce coaceți.
Dacă sosul pare subțire, transferați puiul într-un platou; așezați vasul de copt cu sos sub broiler până când sosul s-a îngroșat, 2 până la 5 minute.