Pui Riesling
Pui Riesling ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 529 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de andive, ceapă perlată, ciuperci nasture și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Pui În Riesling, Pui cu Riesling, și Pui Riesling pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Clătiți puiul și uscați-l cu prosoape de hârtie. Se condimentează cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați pancetta sau slănina și prăjiți până când sunt crocante.
Transferați pe o farfurie. Scoateți lingura și aruncați toate picăturile, cu excepția a 1 lingură.
Adăugați o parte din pui în oală, cu pielea în jos și rumeniți pe ambele părți.
Transferați pe o farfurie. Repetați cu puiul rămas.
Adăugați ceapa și ciupercile în oală și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile își eliberează sucurile, aproximativ 5 minute.
Adăugați andivele și vinul, creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la fierbere. Cuibărește puiul printre andive. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți timp de 40 de minute. Împărțiți puiul, andivele și sosul între farfurii individuale și presărați cu pancetta sau slănină rezervate.