Pui restaurant thailandez
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare asiatică. Încercați să faceți acasă pui de restaurant thailandez. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 760 de calorii , 61 g de proteine și 17 g de grăsime per porție. Pentru 3,03 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar unul ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, unt de arahide, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 73% , care este solid. Rețete similare sunt Restaurant Style Salsa , Chelley's Thai Style Chicken Satay și Luscious Thai Chicken Pineapple Curry .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați amidonul de porumb, zahărul brun și piperul.
Adăugați bulion; se amestecă până la omogenizare. Se amestecă oțetul, sosul de soia și untul de arahide; puse deoparte.
Într-o tigaie mare antiaderență sau wok, prăjiți puiul în 1 linguriță de ulei până când nu mai devine roz.
Scoateți și păstrați la cald.
Se caleste ceapa si ardeiul rosu in uleiul ramas timp de 2 minute.
Adăugați ciupercile; se prăjește 2-3 minute sau până când devine crocant.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Se amestecă amestecul de amidon de porumb și se adaugă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Adăugați pui; căldură prin.