Africa de Nord rapid Tagine stil de pui ar putea fi doar African rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,5 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 636 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, prune uscate, turmeric și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Tagine de pui din Africa de Nord, Tagine Cu Legume Condimentate Din Africa De Nord, și Pui Rapid În Stil Tagine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei, într-un flux lent și adăugați usturoi zdrobit. Condimentați puiul cu amestec de condimente. Împrăștiați puiul în jurul tigaiei într-un strat uniform. Gatiti bucatile de pui 2 minute pe fiecare parte pentru a se rumeni, apoi adaugati ceapa, prunele, stafidele si bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Coji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prune Uscate
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se amestecă condimentele într-un vas mic și se împrăștie peste oală. Acoperiți și reduceți la căldură moderată. Gatiti 7 sau 8 minute, scoateti capacul si stir.To pregătiți cuscusul, aduceți bulionul de pui la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați cuscus, ulei de măsline extravirgin și scallions și scoateți imediat cuscusul din aragaz. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Pufați cuscusul cu o furculiță.Descoperiți puiul și gătiți încă 2 până la 3 minute pentru a se îngroșa ușor. Reglați condimentul, după gust și serviți puiul pe un pat de cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
African funcționează foarte bine cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Beeslaar Pinotage cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.