Pui prăjiți și fasole verde cu sos cremos de tarhon
Pui prăjiți și fasole verde cu pansament cremos de tarhon este un fără gluten și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 170 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 71 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de sare, ulei de măsline, sos cremos de tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de fasole verde cu un pansament cremos de tarhon, Puiul lui Graham Elliot cu fasole verde în zară-rețetă de pansament cu tarhon, și Fasole Verde Cu Sos Cremos De Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Tăiați degetele pe jumătate pe lungime și puneți-le într-un castron mare. Aruncați cu 1 lingură. ulei de măsline, 1/2 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper.
Așezați jumătățile de cartofi, tăiate cu părțile în sus, într-o tigaie cu jeleu. Aruncați fasolea verde cu 1/2 lingură rămasă. ulei, 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. ardei și puneți-l într-o altă tigaie cu jeleu.
Coaceți cartofii la 425 timp de 30 până la 32 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc.
Scoateți din cuptor și lăsați cartofii să stea în tigaie.
Coaceți fasolea verde la 425 timp de 12 minute.
Aranjați fasolea verde în jurul cartofilor prăjiți pe un platou de servire.
Stropiți cu pansament cremos de tarhon.
*1 1/2 lb. cartofii roșii mici, înjumătățiți, pot fi înlocuiți cu un timp de coacere de 35 de minute. 1 1/2 lb. cartofii roșii, sferturi, pot fi înlocuiți cu un timp de coacere de 40 de minute.