Pui prăjiți cu piper negru-glazură de arțar

Pui prăjiți cu glazură de piper negru-arțar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,34 USD pe porție. O porție conține 1270 calorii, 99G de proteine, și 85g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Un amestec de unt, piper măcinat grosier, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Pui Prăjit Cu Glazură De Arțar Cu Piper Negru, Pui prăjit cu glazură de arțar-soia, și Curcan prăjit cu glazură de arțar de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o cratiță mică, topiți untul cu siropul de arțar și 2 lingurițe de piper măcinat grosier.
Scoateți glazura de pe foc.
Pe o foaie mare de copt cu margini grele, aruncați ceapa feliată cu uleiul de măsline. Condimentează ceapa cu sare și piper și întinde-o într-un strat uniform. Condimentați puii în interior și în exterior cu sare, apoi aranjați-i deasupra cepei. Legați ușor picioarele de pui împreună cu sfoara de bucătărie.
Prăjiți puii timp de 45 de minute.
Periați puii peste tot cu jumătate din glazura de arțar și continuați să le prăjiți timp de 1 oră mai mult. Creșteți temperatura cuptorului la 42
Periați cu generozitate puii cu glazura rămasă și prăjiți timp de 15 minute mai mult, sau până când sucurile cavității se limpezesc și puii se rumenesc bogat.
Transferați puii într-un platou și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de a sculpta.
Turnați ceapa și sucurile de tigaie într-o ceașcă mare de măsurare din sticlă și îndepărtați grăsimea de pe suprafață. Se condimentează cu sare și piper și se servește cu puii.