Pui prăjit și verdeață asiatică
Puiul prăjit și verdele Asiatic necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 84 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, amidon de porumb, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare includ Picant se amestecă pui prăjit cu verdeață și arahide, Crock-Pot pui asiatic cu păstăi de mazăre de susan prăjite, și Verdeață De Păpădie Prăjită.
Instrucțiuni
Clătiți puiul și uscați-l.
Tăiați transversal în benzi de aproximativ 1/8 inch grosime și 2 până la 3 inci lungime. Într-un castron, amestecați puiul cu sherry. Într-un alt castron mic, amestecați bulionul, sosul de soia, amidonul de porumb și piperul alb.
Îndepărtați și aruncați orice frunze galbene, deteriorate sau dure de la verdele asiatic de 1 kilogram. Tăiați și aruncați capetele dure ale tulpinii. Pentru tulpini dure, îndepărtați orice tulpini laterale groase atașate la tulpina centrală; aruncați tulpina centrală și folosiți tulpini. Clătiți bine.
Tăiați frunzele și tulpinile în diagonală sau transversal în felii groase de 1/4 inci; separați frunzele de tulpini.
Pentru muștarul chinezesc sau yao choy: tăiați capetele tulpinii, mai ales dacă este fibros (un centru alb, lemnos este o indicație). Dacă pielea de pe tulpini este dură, îndepărtați-o și aruncați-o.
Tăiați verdele în lungimi de 3 inci, separând frunzele și tulpinile subțiri de tulpini sau tulpini mai groase. Dacă piesele sunt mai groase de 1/2 inch, tăiați la acea grosime.
Setați o tigaie wok de 14 până la 16 inci sau 12 inci la foc mare. Când este fierbinte, amestecați bucățile groase de tulpină și 3 linguri de apă. Acoperiți și gătiți până când bucățile sunt fragede-crocante pentru a mușca, 2 până la 3 minute.
Adăugați frunzele și tulpinile subțiri și amestecați până când frunzele abia se ofilesc, 1 până la 2 minute; se toarnă amestecul într-un bol.
Întoarceți tigaia la foc mare. Când este fierbinte și orice lichid s-a evaporat, adăugați ulei, usturoi și ghimbir; amestecați până când usturoiul începe să se rumenească, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați puiul și amestecați până nu mai este roz în centru (tăiat la test), 2 până la 3 minute. Se amestecă amestecul de bulion și se adaugă în tigaie; se amestecă până la fierbere. Întoarceți verdele la tigaie și amestecați până la cald.
Adăugați sare după gust și turnați într-un bol de servire.