Pui prăjit întreg cu Tapenade de casă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 806 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,36 USD pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, 4 cești, lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până Tort Cupa ai putea urma acest curs principal cu Fudge Brownie Cupcakes cu glazură de aluat Cookie ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tapenade de măsline Crusted pui și Quinoa cu usturoi prăjit, ardei roșii prăjiți și busuioc, Tapenadă De Roșii Prăjită, și Tapenade De Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Condimentează cavitatea interioară cu sare. Aranjați puiul, cu pieptul în sus, într-o tigaie cu un suport. Zest lamaie si se pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Tăiați lămâia zestată în jumătate și puneți-o în cavitatea păsării împreună cu cimbru și măsline suplimentare. Strângeți puiul prin înfășurarea uniformă a sforii măcelarului sub aripă și veniți în jurul picioarelor. Trageți capetele și legați-le în partea de sus trăgând picioarele împreună și împingând aripile. Condimentează cu sare și freacă cele 2 linguri de ulei de canola pe exteriorul puiului. Prăjiți la cuptor timp de 55 până la 65 de minute, în funcție de cuptor. Sucurile din partea cea mai groasă a coapsei trebuie să curgă limpede (adică nu roz din sânge) și să se înregistreze între 155 și 160 de grade F atunci când sunt testate cu un termometru citit instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De Porumb
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți puiul din cuptor și lăsați-l să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Între timp, puneți șalotele și măslinele verzi și negre în vasul unui robot de bucătărie. Pulse până la tocat fin, 30 până la 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați whisky-ul și cu mașina în funcțiune, turnați 1/4 cană de ulei de măsline într-un flux lent. Notă: adăugați mai mult ulei, dacă este necesar, și puls pentru a amesteca. Gust pentru condimente și pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Whisky
Subţire-
8
Puneți puiul, cu pieptul în sus, pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
9
Tăiați sfoara măcelarului, apoi tăiați lungimea sternului, de ambele părți, și detașați carnea ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
10
Tăiați în jurul fiecărei coapse și detașați-le și ele. Aranjați pe un platou.
11
Stropiți orice suc de scurgere pe pui. Într-un castron mic, amestecați împreună untul, coaja de lămâie și o stropire de sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Întindeți o parte din untul moale pe carnea ușoară și întunecată, păstrând puiul, cu pielea în sus, pe platoul de servire. Se acoperă cu o parte din tapanadă și se servește imediat.