Pui Prăjit În Tigaie
Puiul prăjit în tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 163 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $1.35 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Pui Prăjit În Tigaie, Pui Prăjit În Tigaie, și Pui De Lămâie Prăjit În Tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Introduceți o foaie de copt cu margini în cuptor.Clătiți puiul și uscați-l cu prosoape de hârtie. Folosind degetele, slăbiți cu atenție pielea din carne. Puneți o parte din pătrunjel și 1 felie de usturoi sub pielea fiecărui sân. Condimentați ambele părți ale puiului cu sare și piper.Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie rezistentă la cuptor (de preferință fontă) la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate de pui în tigaie, cu pielea în jos și gătiți până devin aurii, 5 până la 6 minute.
Transferați puiul pe foaia de copt. Repetați cu uleiul rămas și puiul. Prăjiți până când pielea este crocantă și puiul este gătit, aproximativ 25 de minute.
Așezați usturoiul și pătrunjelul sub pielea pieptului de pui și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați până la 24 de ore înainte de gătit.