Pui Prăjit În Stil Sudic
Rețeta de pui prăjit în stil sudic ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 4 porții cu 724 calorii, 78g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână sare, jumătăți de piept de pui, velout de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma Zara, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Lapte Bătut ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui prăjit în stil sudic, Pui Prăjit La Cuptor În Stil Sudic, și Pui Prăjit În Stil Sudic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți puiul și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Așezați scurtarea într-o tigaie mare din fontă și încălziți-o la 350 F. scurtarea topită trebuie să aibă o adâncime de 1/2 inch.
Într-un castron puțin adânc, bateți împreună zară și ouă. Într-un alt castron puțin adânc, combinați făina, sarea și piperul. Înmuiați bucățile de pui în amestec de ouă, apoi dragați în făină condimentată. Așezați cu grijă aproximativ jumătate din bucățile de pui în scurtare fierbinte. (Temperatura scurtarii va scadea atunci cand adaugati puiul; incercati sa mentineti o temperatura de 325 cm.f.) prajiti puiul pana se rumeneste pe toate partile sau pana cand fiecare bucata atinge o temperatura interna de 160 cm. f, intorcand puiul de mai multe ori pentru a preveni petele arse. Acest lucru va dura aproximativ 10 minute pentru sânii fără piele și 20 de minute pentru bucățile cu piele și oase.
Scurgeți puiul gătit pe un raft, apoi păstrați-l la cald într-un cuptor de 200 km F în timp ce prăjiți puiul rămas.
Se serveste cu pui velout.
Din cartea de bucate Delta Queen de Cynthia LeJeune Nobles, Circulator2012 Louisiana State University Press